SmartDriving.se

Support

För att kunna ta del av SmartDriving krävs:

Dator

De allra flesta stationära och bärbara datorer bör ha kapacitet nog att ta del av utbildningen. God minneskapacitet, bra grafikkort och ljudkort är viktigt. Glöm inte hörlurar eller högtalare för att höra ljudet på videomaterialet.

Bredband

Utbildningen är i form av videomaterial och för att ta del av detta krävs det en bredbandsuppkoppling. Det rekommenderas en uppkoppling med en hastighet på minst 1-2 Mbit/s för att kunna ta del av videomaterialet.

Fördjupningsmaterialet i textform och kunskapsprovet är inte lika beroende av bandbredden. Utifall nätverket tillfälligt är överbelastat rekommenderas att försöka igen lite senare.

Webbläsare

SmartDriving har i huvudsak testats mot webbläsarna Internet Explorer och Mozilla Firefox. Vid eventuella problem med andra webbläsare är det därför rekommenderat att du använder någon av dessa.

Adobe Flash Player

Beroende av vilken webbläsare som används, kan du behöva ha Flash Player installerad på din dator för att ta del av videomaterialet. Om filmerna tar lång tid att starta eller hackar, kan man behöva uppdatera till den senaste versionen av Flash Player.

Hämta Flashplayer

I händelse av att man bara får en svart ruta när man valt en film, kan det bero på väldigt hårda begränsningar i din brandvägg, eller inte tillräckligt aktuell version av Flash Player. Vid problem med brandvägg, kontakta din närmaste nätverksadministratör.

Adobe Acrobat Reader

För att kunna skriva ut intyget och ta del av övriga pdf-filer som finns i utbildningen behöver du ha Adobe Acrobat Reader installerat på din dator.

Glömt lösenord eller användarnamn

Om du har glömt ditt lösenord, klicka på länken i inloggningsrutan för att automatiskt få ett nytt lösenord. Det fungerar dock bara om du tidigare fyllt i en giltig e-postadress.

Om du har glömt ditt användarnamn, kontakta din utbildningsansvarige eller vår supportavdelning. Ange ditt namn, företagets namn och dina kontaktuppgifter.

Utgången licens

Utbildningen är tillgänglig i sex (6) månader från beställningsdatum. Tag kontakt med din utbildningsansvarige eller vår supportavdelning för att mot en extra avgift förnya licensen i ytterligare sex månader.

Om du har övriga frågor eller av annan orsak vill ha kontakt med vår supportavdelning skicka ett mail till support@smartdriving.se